top of page

 

Massage

Jeg tilbyder forskellige typer af massage. For at opnå den bedste effekt og tilpasse behandlingen præcist til dig, kombinerer jeg ofte forskellige massageformer.

For at finde frem til eventuelle problemområder og spændinger, starter jeg altid en behandling med en kort undersøgelse. Det er vigtigt, at du oplyser mig om eventuelle sygdomme, skader, medicin mv.

IMG_8972.jpeg

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdemassage, hvor der bruges forskellige massageteknikker til at gennemarbejde muskulaturen, såvel på overfladen som i dybden samt blødgøre og strække sener.

Fysiurgisk massage anvendes, når der er tale om spændte muskler - f.eks. efter idrætsudøvelse/motion, statiske kropsbevægelser, belastende arbejdsstillinger, spændingshovedpine, ischias problemer m.m.

Desuden er massage smertelindrende på ømme og overbelastede muskler. Det virker forebyggende og fremmer almindelig velvære. Massage er afstressende og har en gavnlig effekt på humøret.

IMG_9002_edited.jpg

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage er en massage af det løse bindevæv mellem huden og muskulaturen.

Kroppens bindevæv er depot for bl.a. affaldsstoffer, fedt og negative følelser. Hvis de ikke bliver udskilt løbende, kan du opleve symptomer som hovedpine, rygsmerter, dårligt kredsløb (fx hævede ben), muskelspændinger, cellulitis, træthed og psykisk ubalance.

Jeg udfører bindevævsmassagen med sugekopper, hvor du får et direkte og dybt træk på huden, som forårsager rødme og varme. Det øger blodcirkulationen og får affaldsstofferne transporteret væk.

Når kopperne fjernes kan der ofte ses mærker herefter. Disse er udtryk for virkende behandling og vil typisk forsvinde i løbet af et par dage.

Jeg udfører bindevævsmassage som en selvstændig behandling eller i kombination med en fysiurgisk massage.

IMG_9010_edited.jpg

Hot Stone - massage

Hot stone - massage er en wellness-behandling med varme og kolde sten.

 

Det er en helkropsmassage som er dybdegående og har en afspændende virkning.

 

Behandlingen har en beroligende effekt på dit nervesystem og stimulerer kredsløbet og lymfesystemet. Hot stone - massage virker i det hele taget meget beroligende på krop og sjæl.

bottom of page