top of page

 

Om mig

Jeg er lægeeksamineret massør fra Dansk Fysiurgisk Massageskole i Århus.

Efter min eksamen har jeg taget flere forskellige kurser på skolen og på Dansk Akademi for Kropsterapi i Århus. Jeg har bl.a. taget uddybende kurser inden for bindevævsmassage, hotstone-massage, zoneterapi og kraniosakral-terapi og gravidmassage.

Udover at jeg har min klinik, arbejder jeg også på deltid som social- og sundhedsassistent. Jeg har mange års erfaring både fra psykiatrien, ældre- og handicapområdet, og jeg er derfor vant til at møde mennesker med mange forskellige baggrunde.

Mine åbningstider kan ses ved at klikke på Book online, men du er også altid velkommen til at kontakte mig, og så finder vi en tid, der passer dig. Se mere under Kontakt mig.

Persondata:

Når du bestiller en tid hos massage og afspænding eller opretter dig via mit online bookingsystem, giver du samtykke til at dine personlige data må opbevares og registreres til brug for den/de behandling du modtager, det kan være helbreds oplysninger, brug af medicin og behandlingsform.

Ved online booking giver du samtykke til at der må sendes email og sms som kvittering og påmindelse vedrørende den tid du har booket.

De registrerede oplysninger opbevares i 5 år efter sidste behandling og samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage ved at rette henvendelse til mig.

bottom of page