top of page

 

Zoneterapi

Som supplement til min uddannelse som massør, har jeg taget flere forskellige kurser - heriblandt zoneterapi, som jeg tilbyder som en del af en massagebehandling. 

Zoneterapi er risikofrit, og jeg tilpasser behandlingen ud fra dine ønsker og behov.

Herunder kan du læse lidt om, hvad zoneterapi er, og hvilke fordele der er forbundet med det. Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hvad er zoneterapi?

Din krop er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der ubalance, og det kan du opleve som smerter, træthed, utilpashed eller sygdom.

Filosofien bag zoneterapi er, at der under og på fødderne findes et kort over hele menneskekroppen, hvor hver del af kroppen har en tilsvarende zone på fødderne - en såkaldt reflekszone.

Er der ubalance i dele af kroppen, vil det vise sig som ømhed i denne tilsvarende reflekszone på fødderne.

 

Ved at behandle de ømme områder/reflekszoner med specielle trykkombinationer påvirker man bl.a. kredsløbet, nervesystemet, hormonsystemet og organerne, så din krops naturlige balance bliver genoprettet.

Hvordan reagerer din krop?

Reaktionerne på zoneterapi er individuelle, og det er ikke muligt at sige præcist, hvordan din krop vil reagere. Erfaringer viser dog, at langt de fleste reaktioner er positive, fordi de fortæller, at at kroppen tager imod behandlingen og arbejder med de forskellige ubalancer - og at bedring derfor er på vej.

Typiske reaktioner på zoneterapi er fx:

- Velbehag og øget energi

- Afslappethed og afstresning

- Øget udskillelse via urin og afføring

- Udskillelse af sekret gennem næse og svælg

- Opblussen af gamle skavanker

- Humørsvingninger

bottom of page